Politica prelucrare date cu caracter personal

Altius Fotovoltaic SRL (în continuare Altius) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizată) ni le transmiteţi. Înțelegem și recunoaștem existența dreptului dvs. la viață privată și tratăm cu seriozitate drepturile dvs. Această Politică descrie practicile noastre, modalitatea de colectare și utilizare a datelor dvs. personale și vă informează asupra drepturilor pe care le aveți.

Responsabilul cu protecția datelor. Altius Fotovoltaic SRL are sediul social in Giurgiu, str.Portului nr.1, Zona Libera Giurgiu si punct de lucru în București, Str Atena nr.18, sector 1, România. a numit un responsabil cu protecția datelor care este la dispoziția dumneavoastră pentru a răspunde întrebărilor legate de politica noastră de prelucrare sau de modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal. Datele de contact sunt următoarele:

Nume și prenume responsabil: Mihai Comanescu

Altius Fotovoltaic SRL

București, Str Atena nr.18, sector 1

Adresa email: dp@altiusfotovoltaic.ro

Cum colectăm și folosim datele dvs. personale.

  1. Datele personale pe care ni le furnizați - Altius colectează prin intermediul acestui website datele dvs. cu caracter personal, în calitate de clienți, pentru a vă oferi următoarele servicii:

Pagina Oferta Personalizata – Datele pe care ni le puneti la dispozitie folosind acest formular (inclusiv documentele sau pozele pe care le incarcati) ne vor ajuta sa creem o oferta personalizata, potrivita cerintelor si nevoilor dumneavoastra si vor fi folosite NUMAI in acest scop. Nu vor fi partajate cu alte persoane terte.

Pagina de Contact – Vă punem la dispoziție o modalitate accesibilă de a lua legătura cu noi. Atunci când decideți să ne contactați vă rugam sa ne precizati următoarele informații: Nume și prenume, adresă de email, număr de telefon.

Atunci când corespondați cu noi prin email sau poștă putem păstra această corespondență și informațiile din aceasta pentru a răspunde solicitărilor dvs., ori pentru a păstra evidența plângerilor adresate nouă.

În cazul în care doriți ca Altius să șteargă informațiile pe care le deține sau să înceteze corespondența cu dvs vă rugăm să ne contactați la adresa punctului de lucru : strada Atena nr.18, sector 1, Bucuresti, cu precizarea „in atentia DP” sau la adresa de email: dp@altiusfotovoltaic.ro. Notă: în cazul în care ne solicitați să nu vă mai contactăm prin email la o anumită adresă Altius va păstra o copie a acestei adrese de email pentru a se putea conforma solicitării dvs. de a nu vă mai contacta.

  1. Scopul prelucrării - Așa cum am menționat mai sus, Altius prelucrează datele dvs. pentru a vă furniza informațiile și răspunsurile solicitate. Folosim aceste date pentru a personaliza serviciile și bunurile pe care le oferim astfel încât acestea să fie adaptate cât mai bine nevoilor dumneavoastră și pentru a vă asista în soluționarea solicitărilor sau pentru a vă susține în aspirațiile privind o carieră în cadrul companiei noastre.

Ce vom face cu datele dumneavoastră

Așa cum se întâmplă cu cele mai multe website-uri site-ul Altius colectează anumite informații și le înregistrează automat în fișiere de logare. Informațiile pot include adrese de internet protocol (IP), regiunea și locația computerului dvs. sau locația de unde dispovizitivul dvs. accesează internetul, tipul de browser, sistemul de operare și alte informații de utilizare a site-ului Altius, inclusiv un istoric al paginilor vizitate. Folosim aceste informații și ne ajută să adaptăm site-ul nostru pentru a se potrivi mai bine nevoilor utilizatorilor. Putem folosi adresa dvs. IP pentru a stabili eventuale probleme de conectare cu serverul nostru și pentru administrarea site-ului, pentru analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a aduca informații demografice generale care ne aută să identificăm preferințele vizitatorilor website-ului. Site-ul Altius utilizează cookies (fișiere instalate în calculatorul d-voastra; acestea nu permit identificarea utilizatorului, dar înregistrează informații relative la opțiunile de navigare a calculatorului d-voastra pe site-ul nostru) și web beacons (o tehnică care permite verificarea conținutul accesat de către un utilizator). Site-ul Altius nu urmărește utilizatorii săi după ce aceștia accesează alte website-uri, nu furnizează publicitate personalizată și nu răspunde astfel semnalelor do not track (DNT).

Când și cum distribuim informațiile cu alte părți

Datele personale colectate de site-ul Altius sunt păstrate în una sau mai multe baze de date găzduite de către terțe părți localizate în state membre din UE. Aceste terțe părți nu folosesc și nu au acces la datele dvs. personale în alt scop decât pentru a permite găzduirea și accesul.

Altfel nu dezvăluim datele dvs. personale unor terțe părți pentru uzul propriu decât la cererea dvs. expresă sau dacă autorizați dezvăluirea, în cazul în care dezvăluirea este realizată pentru a ne conforma unor dispoziții legale.

Niciun terţ nu are acces la datele dvs. decât la cerinţa explicită a legii.

Cât timp le păstrăm

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar. Cu excepția situației în care legea prevede altfel, de regulă vom prelucra datele Dvs. pe perioada existenței unui contract între Dvs. și Altius, plus o perioadă de trei ani de la încetarea acestuia. Orice date cu caracter personal pe care le deţinem în scop de marketing şi de notificări de actualizare a serviciilor le vom păstra până în momentul în care ne anunţaţi că nu mai doriţi să primiţi aceste informări. Datele personale comunicate de dumneavoastra pentru cariere vor fi pastrate o perioada de 12 luni.

Care sunt drepturile dvs.?

În cazul în care consideraţi că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deţinem sunt incorecte sau incomplete, aveţi posibilitatea să solicitaţi consultarea, rectificarea sau ştergerea acestor informaţii.

În cazul în care doriţi să ne sesizați asupra modului în care am gestionat datele dvs., vă rugăm să contactaţi Responsabilul cu protecţia datelor pe adresa de email: dpo@altiusfotovoltaic.ro sau în scris pe strada Atena nr.18,sector 1, Bucuresti. Responsabilul nostru cu protectia datelor va analiza sesizarea dvs. şi va colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

Dacă în continuare consideraţi că datele dvs. nu sunt gestionate corect conform legii, puteţi contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal unde puteţi depune o plângere.

Acest website folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Modulele cookie sunt fișiere de mici dimensiuni prin intermediul cărora sunt memorate acțiuni si preferințe pentru o perioada de timp cu scopul de a ușura navigarea utilizatorului pe website. Un cookie nu solicită niciodată date cu caracter personal și nu pot să vă arate identitatea personală pe internet. Acestea sunt în general folosite pentru a monitoriza traficul de pe un site sau pentru sesiuni de conectare la site a membrilor unui site.

Cookie-urile instalate de website sunt împărțite după cum urmează:

Cookie-uri de sistem:

Acestea sunt strict legate de navigarea pe site și garantează o utilizare normală a acestuia.

Cookie-uri terță parte - sunt grupate după cum urmează:

  • Cookie de Analiză
  • Cookie de Publicitate
  • Cookie de Securitate
  • Cookie de sistem

Acestea sunt Cookie-uri instalate pe Website de către terțe părţi. Această categorie include Cookie-uri ale Google Analytics, cookie-uri setate de Google Maps, YouTube, Google+, Google Adwords, Google Adsense sau alte servicii Google, acestea sunt utilizate ca urmare a folosirii serviciilor Google care sunt utilizate în scopuri statistice, în formă agregată și anonimă, pentru a analiza vizitele și navigare Website-ului de către utilizatori. Pentru asigurarea securității site-ului acesta folosește CloudFlare ca furnizor de astfel de servicii. Acesta se folosește de cookie-uri pentru a identifica care trafic web este de încredere si nu stochează date personale.

Refuzul Folosirii de Cookie-uri:

Dacă preferați, puteți seta browser-ul sa refuze instalarea automată de Cookie-uri sau ștergerea acestora. Aceasta procedura diferă in funcție de browser, versiune browser si dispozitiv.

Instructiuni de dezactivare/stergere cookie-uri
Cookies Settings Internet Explorer
Cookies Settings Google Chrome
Cookies Settings Mozilla Firefox
Cookies Settings Safari

Dezactivarea sau ștergerea Cookie-urilor ar putea afecta experiența de utilizare

Protectia datelor dumneavoastra personale este un subiect important pentru noi si il tratam cu cea mai mare seriozitate. De aceea vrem sa va informam despre regulile de vanzare in magazinul nostru si despre drepturile ce va revin in legatura cu datele dumneavoastra personale in procesul de cumparare si ulterior:

  1. Atunci cand achizitionati produse (panouri fotovoltaice), Altius in calitate de operator, va solicita numai datele personale necesare, cerute de lege, pentru a va putea emite documentele cerute de legislatia romana (i.e. factura fiscala, certificat de garantie, aviz insotire). Datele personale se colecteaza in functei de cerintele legale pentru fiecare tip de document si constau, in principal, in: nume, prenume, adresa, numar de telefon, serie si numar carte de identitate, CNP. Refuzul de a ne furniza aceste date duce la imposibilitatea emiterii documentelor aferente vanzarii.
  2. De asemenea, va punem la dispozitie o serie de servicii complementare post vanzare inclusiv dar fara a se limita la retur marfa, livrare marfa, call center, pentru care este posibil sa va solicitam date personale pentru a va putea presta serviciul solicitat si pentru a mentine legatura cu dumneavoastra, cum ar fi: nume, prenume, adresa, adresa de email si numar de telefon.
  3. Datele personale colectate pentru ca Altius sa va presteze servicii in mod direct sunt pastrate pe perioada legala necesara ceruta de legislatia fiscala nationala si nu sunt folosite in alte scopuri decat daca avem permisiunea dumneavoastra explicita.
  4. Unele servicii cum sunt cele de livrare, post vanzare (SPV, constand in reparare / inlocuire produse neconforme) si de call center nu sunt prestate in mod direct de catre Altius Fotovoltaic SRL, ci de catre terte parti care vor avea calitatea de Persoane Imputernicite. In acest sens, colectam de la dumneavoastra date cu caracter personal pe care le vom transmite pentru a va face legatura cu aceste parti ce urmeaza sa va presteze servicii la cererea dumneavoastra. Aceste date colectate constau in principal in: nume, prenume, adresa si numar de telefon, adresa email.
  5. Am luat toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru ca datele dumneavoastra. personale sa fie protejate impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat la acestea.
  6. Va reamintim ca aveti urmatoarele drepturi in ceea ce priveste datele dumneavoastra cu caracter personal:

· Dreptul de acces la datele dumneavoastra. personale, respectiv sa ne solicitati sa confirmam daca prelucram sau nu datele dumneavoastra personale. La cerere, va putem furniza o copie a acestor date.

· Dreptul de a obtine rectificarea datelor dumneavoastra. cu caracter personal care sunt inexacte sau completarea acestora.

· Dreptul la stergerea datelor dumneavoastra. personale in cazul in care prelucrarea datelor dumneavoastra. cu caracter personal nu are la baza un motiv legitim care prevaleaza asupra cererii dumneavoastra.

· Dreptul sa obtineti de la noi restrictionarea prelucrarii datelor. personale pana verificati exactitatea datelor dumneavoastra personale pe care le prelucram.

· Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), dar si de a va adresa instantelor de judecata.

  1. In cazul in care aveti intrebari despre exercitarea drepturilor dumneavoastra. privind protectia datelor personale, va rugam sa ne contactati si sa ne detaliati solicitarea dumneavoastra. Pentru a putea da curs cererii dumneavoastra. va fi necesar sa va identificam. In acest sens, este necesar sa ne furnizati o copie a unui document de identificare (cum ar fi cartea de identitate sau pasaportul). Ne puteti scrie la adresa de email: dpo@altiusfotovoltaic.ro sau la adresa postala: strada Atena nr.18, sector 1, Bucuresti.
  1. De ce tipuri de date avem nevoie

Utilizarea şi stocarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sunt reglementate de politica noastră de protecţie a datelor cu caracter personal.

Altius Fotovoltaic SRL este un operator al datelor cu caracter personal pe care dumneavoastra (persoana vizată) ni le transmiteţi. Colectam de la dumneavoastra următoarele tipuri de date cu caracter personal:

  • nume, prenume;
  • adresa de email;
  • numar de telefon.
  1. De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a va putea raspunde eventualelor sugestii, remarci sau solicitari pe care ni le transmiteti prin intermediul formularului de contact. Prelucrarea datelor cu caracter personal este realizata in baza consimtamantului dumneavoastra in temeiul art. 6 alineat 1 litera a) din Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind Protecția Datelor cu Caracter Personal („GDPR”).

  1. Ce vom face cu datele

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate la punctele de lucru si sediul societatii Altius Fotovoltaic SRL situat in Romania precum si la locatiile (puncte de lucru / sediu social) subcontractantilor societatii Altius Fotovoltaic SRL din Romania, numai pentru scopul prevazut la punctul 2 de mai sus.

Niciun tert nu are acces la datele dumneavoastra, cu exceptia cazului cand exista o cerinta legala in acest sens si cu exceptia cazului in care in functie de cerinta dumneavoastra, este necesara transmiterea datelor catre partenerii contractuali ai Altius Fotovoltaic SRL cu care exista incheiate contracte de protectie a datelor si prin care partenerii contractuali se obliga sa protejeze aceste date.

  1. Cât timp le păstrăm

Vă vom păstra datele timp de 12 luni. După această perioadă, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi distruse definitiv sau anonimizate.

  1. Care sunt drepturile dumneavoastra?

În cazul în care consideraţi că orice date cu caracter personal ale dumneavoastra pe care noi le deţinem sunt incorecte sau incomplete, aveţi posibilitatea să solicitaţi consultarea, rectificarea sau ştergerea, restrictionarea prelucarii sau sa va opuneti prelucrarii acestor informaţii.

În cazul în care doriţi să ne sesizați asupra modului în care am gestionat datele dumneavoastra, vă rugăm să contactaţi Responsabilul cu protecţia datelor pe dpo@altiusfotovoltaic.ro sau în scris pe strada Atena nr.18, sector 1, Bucuresti. Responsabilul cu protecţia datelor va analiza sesizarea dumneavoastra şi va colabora cu dumneavoastra pentru rezolvarea problemei.

Dacă în continuare consideraţi că datele dumneavoastra nu sunt gestionate corect conform legii, puteţi contacta si depune o sesizare la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal prin telefon la nr. +40.31 805 92 11 sau prin email la adresa anspdcp@dataprotection.ro.

  1. Consimtamantul dumneavoastra

Sunt de acord ca Altius Fotovoltaic SRL sa poata prelucra datele mele personale in scopul de a raspunde eventualelor sugestii, remarci sau solicitari pe care le transmit prin intermediul formularului de contact.

Am fost informat că pot să-mi retrag consimțământul în orice moment utilizând adresa de e-mail la adresa dpo@altiusfotovoltaic.ro sau prin poștă la strada Atena nr.18, sector 1, Bucuresti.